woensdag 1 januari 2014

Part 2

2014 is gearriveerd, we kunnen weer allemaal normaal doen. De feestdagen zijn officieel achter de rug, nu volgt nog een maandje nasleep hier en daar, maar het echte werk zit erop. Dat is altijd een beetje een dubbel gevoel.
Enerzijds is dit toch zo'n gezellige tijd met leuk volk en veel lekker eten en drinken. Anderzijds heb je het ook wel gehad, na 2 zo'n feesten op een week tijd. Eigenlijk mag de lente dan komen. Helaas, die zal nog eventjes op zich laten wachten, het moet verdorie nog beginnen winteren!

Feestdagen part 2 zijn in elk geval minstens even goed verlopen als part 1. Het was voor de tweede keer op een week tijd een drukke maar gezellige boel bij ons thuis. Ik heb veel minder in de keuken moeten staan en bijgevolg van oudejaarsavond net iets meer kunnen genieten dan van Kerstavond.

Het was echt een leuk samenzijn met een gemengde vriendenkring.
Eerst mét kindjes: druk! chaos! plezier! spelen! pas op van de glazen! melk! pamper! pyjama!
Tegen dat we aan tafel gingen waren we wat meer op ons gemak zonder kindjes, die zich in dromenland niks aantrokken van de jaarovergang (op 1 zeer braafje na, het enige kindje van de 4 dat al kon stappen en praten en onopvallend lekker meevierde aan de feesttafel, groot gelijk!).

Uiteindelijk lagen we om half 3 in onze nest, om half 8 ging ons wekkertje op de kamer naast ons af. Tijd om het nieuwe jaar in te luiden met veel tetteren, spelen en vooral eten. Eten? Boefen! Ik vermoed dat er eentje aan het groeien is.

We hebben er een drukke eerste januari op zitten, met 3 familiebezoekjes, nog eten, nog champagne en nog cadeautjes. Top eigenlijk :-) O ja, en met Joanna's eerste nieuwjaarsbrieven. Ook top!

En we hebben eindelijk eens tijd genomen om een familiekiekje te maken. Ik doe eigenlijk niet echt aan goede voornemens, maar als ik er dan toch eentje moet noemen, dan is het om in 2014 meer foto's van ons drietjes te maken, want we moeten duidelijk nog een beetje oefenen...
De trend is alvast gezet!
Wij vertrekken morgenvroeg voor 3 dagen naar Straatsburg en omgeving. Wij, dat zijn Michiel en ik, zonder Joanna. Zij wordt tot grote tevredenheid van de grootouders overgelaten aan hun goede zorgen.
Ik ga haar missen, maar ik ga vooral genieten!
Want 2014 goed begonnen, is half gewonnen, nietwaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten