vrijdag 20 juni 2014

1 en 1/4

15 maanden dus. Tijd voor een recap!

Gigantisch doorzettingsvermogen. Heeft ze van de papa. Helaas bij uitbreiding dus ook gigantisch koppig. Wij gaan nog afzien met dat wijveke!

Grote mond klein hartje. Heeft ze van de mama. Echt inimini klein hartje. Bleiterke dus ook. Heeft ze ook van de mama. Met of zonder tranen, ze kan het allebei. En het is even snel weer voorbij als het begon. Een echt meisje!

Echte vintage

Mega knuffelaar. Heeft ze gewoon van zichzelf, denk ik. Onze katten, haar knuffelberen en vooral haar slaapdoekje worden dagelijks doodgeknuffeld. Mensen knuffelt ze niet zozeer, ze komt wel heel graag "flemen" en wordt zelf ook graag eens doodgeknuffeld. Of gekriebeld.

Bij uitbreiding wordt er ook zeer veel gekust. De katten bij voorkeur, maar ook speelgoed, vensters en haar eigen spiegelbeeld. Mensen kussen is minder evident, doch komt sporadisch voor.

Selectief doof. Dat moet ik allicht niet uitleggen. Ze heeft er thuis meer last van dan elders. Ik veronderstel dat dat herkenbaar is?

Zwaaien, dansen en klappen blijven winners. Dansen is niet alleen meer met de handjes draaien maar ook op en neer wippen en rond eigen as draaien, met alle gevolgen vandien.

Obsessie voor schoenen. Heeft ze van de mama.

Schoenen uitdoen in de auto is een must

Nieuwe hobby: ter plaatse trippelen, liefst op zoveel mogelijk verschillende ondergronden en met verschillend schoeisel, zodat het telkens een ander geluid produceert. Heel boeiend.

Ze heeft eindelijk ongeveer door hoe ze een loopfietsje moet gebruiken waarvoor het werkelijk dient! Ik verwacht binnenkort races rond te tafel. Iets wat ze nu ook al doet, maar gewoon al lopend.

En last but not least: "Zelf doen".
Ze kan het nog niet zeggen, maar je ziet het haar gewoon denken. En vooral doen!

Om dan de schil telkens uit te spuwen met zeer veel show bij...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten