maandag 22 december 2014

Mijn 10 van 2014

Ik zag het hier in blogland al enkele keren passeren: de 10 foto's van 2014.
Hier die van mij!


De eerste dag van het jaar, leverde meteen ook het eerste leuke familiekiekje op van 2014. 


Joanna blijkt een waterrat. In bad gaan is en blijft een feest, gaan zwemmen is dus een topfeest. Deze foto is een aandenken aan haar eerste kennismaking met een zwembad, in februari, tussen de luchtweginfecties door.


De eerste verjaardag is memorabel, toch? Joanna zette ook haar eerste stapjes de dag ervoor, extra memorabel dus!


Ook memorabel. Dit is enkele dagen na haar eerste verjaardag, laagtepunt van het jaar voor onze kleine meid. Zware bronchitis met ziekenhuisopname tot gevolg. Eigenlijk iets om snel te vergeten, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht!


2014 was ook het jaar van groene vingers kweken. Ik ben graag buiten en zolang het niet elke dag is, werk ik graag in de tuin. Joanna is echter nog te klein om mee te helpen of zonder toezicht buiten te laten spelen, waardoor ik vaak "babysit" terwijl Michiel buiten bezig is. Af en toe die taken eens omwisselen, vind ik super. Zie mij glunderen op ons machine!


We leerden dit jaar ook steeds beter ons nieuwe gezinsleven te combineren met ons sociaal leven. Het is een evenwichtsoefening die goed begint te lukken! TW classic was weer pure pret en wordt een constante in ons leven.


Onze zomervakantie brachten we door aan de Atlantische kust in Frankrijk. Dit is voor mij hét kiekje van die vakantie. Bij aankomst op bestemming reden we recht naar de kustlijn. Joanna rook de zee en was niet meer te houden. Wij genieten hier alledrie met volle teugen, ik van achter de lens. Heerlijke herinneringen!


Dit is voor mij dé familiefoto van het jaar. De laatste dag van onze reis deze zomer, met het prachtige licht van een ondergaande zon en 3 zeer contente mensen. 


Dit najaar werden we getrakteerd op prachtige zonsondergangen en zeer veel cloudporn. Zaken waarvan ik nog meer geniet sinds we op den buiten wonen. Van dat laatste hebben we nog geen seconde spijt gehad. 


Ik sloeg dit jaar ook aan het haken. Een langvergeten hobby die ik herontdekte. Ik heb altijd wel een haakwerk "in progress" liggen en haak bijna elke avond wat. Het brengt rust in mijn hoofd en ik geniet van het creëren. Op deze foto showt het (zieke) model mijn eerste muts en sjaaltje voor Joanna. Ik ben er nog altijd trots op :-)


Om nu te zeggen dat bovenstaande mijn jaar samenvat, dat is erover. Maar het zijn leuke momentopnames van een leuk jaar. 2014 was een goed jaar voor ons. Meer van dat graag!

1 opmerking:

  1. Zo'n leuke, vrolijke foto's :) Ik vind ze geweldig die jaaroverzichtjes, ik ga ook eens werk maken van het mijne!

    BeantwoordenVerwijderen