zondag 3 augustus 2014

Vendée Olé Olé

Vooraleer ik morgen mijn vakantie definitief achter mij laat en mij in mijn nieuwe job verdiep, blik ik graag nog even terug.

Een fantastische terugblik is het.

Nog maar 1 week geleden, maar het lijkt alweer een ver verleden...

In plaats van naar onze vaste vakantiestek te trekken in de Provence, wilden wij dit jaar samen met vrienden eens een andere streek verkennen. Ik wou graag naar de Atlantische kust in Frankrijk en na wat zoekwerk vonden we een leuk vakantiehuis in de Vendée, vlakbij Saint-Gilles-Croix-de-Vie (google-map dat maar eens). Zuidelijker wilden we niet gaan, gezien we de reisafstand wat trachtten in te perken. Met een 3-jarige en 2 1-jarigen was dat geen slecht idee.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus ik ga het hier vooral houden bij wat sfeerbeeldjes.
Ik wil enkel nog meegeven dat het weer prachtig was, de uitstapjes leuk, het zwembadwater de perfecte temperatuur had, het strand geliefd was, de kindjes genoten hebben, de ouders zo nodig nog meer en 1 week dus veel te kort was.

Nog even dit: vooral de quality time met Joanna en haar zien genieten van al die tijd met mama en papa, was heerlijk. Haar zien reageren op en interageren met andere kindjes vond ik ook super. Ze doet dat natuurlijk 4 dagen in de week bij de onthaalmoeder, maar daar ben ik helaas geen getuige van (o wat zou ik graag eens een vlieg op de muur zijn daar!)

Volgende zomer gaan we toch weer naar onze vertrouwde bestemming in het Zuiden van Frankrijk (want eerlijk: ik mis het ook wel een beetje) en ik kijk daar nu al enorm naar uit! 

Eerst nog wat werken en overwinteren ;-)

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Goed! Veel! Weer wennen aan hoe het voelt om ergens nieuw te starten :-) En dat ik eigen baas ben, vooral dat is raaaaaar! Allemaal toffe uitdagingen

      Verwijderen