donderdag 28 april 2016

Experiment...

Dus.
Sociaal experimentje.

Binnen enkele dagen deactiveer ik mijn persoonlijk facebook profiel. De bedoeling is dit toch enkele weken/maanden vol te houden en indien het mij bevalt, keer ik niet meer terug!

Om toch nog voeling te houden met hét sociaal medium van mijn generatie, heb ik eindelijk ook een facebookpagina van deze blog gemaakt. Of die al dan niet veel volgers of "vind ik leuks" zal krijgen, doet er eigenlijk niet zo toe. Mijn facebookvrienden krijgen de kans mij daar te blijven volgen, als ze dat willen. En mijn lezers die niet met mij bevriend zijn op facebook, kunnen mij daar nu ook volgen. Dat is mooi meegenomen, toch? Allen daarheen dus!

Ook op Instagram blijf ik actief, dus wie wil kan ook daar volgen.

Al dat volgen, als mij dat maar niet zal achtervolgen ;-)

O ja, binnenkort terug wat meer activiteit op deze blog hoor. Gewoon weer even een pompen of verzuipen momentje. Komt goed.

Tot gauw!
(Of tot op facebook of instagram. Doen!)

PS: je vindt deze blog nu ook onder www.mijnlevenzoalshetis.be
Su-per professioneel, niet?3 opmerkingen:

 1. Gelijk heb je al zou ik het niet zien zitten, Facebook gebruik ik te veel om in contact te blijven met mijn vrienden, wel sinds ik de app minder gebruik ben ik veel minder aanwezig en dat was wel een goeie zet :-)
  succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe het vooral omdat ik denk dat er op die manier terug meer ruimte gaat komen in mijn leven voor andere zaken. En meer rust in mijn hoofd. Ik ben erg benieuwd of dat ook zo gaat zijn. Want ja, ik zal niet meer mee zijn met de laatste facebook-nieuwtjes, ik zal leuke events "missen" en ik zal allicht ook verjaardagen vergeten ;-) Ik heb lang getwijfeld maar wil het nu toch proberen. Meer vrienden op Instagram zou wel helpen, maar dat blijft toch een stuk beperkter dan facebook in mijn kringen. De app ga ik wel behouden om mijn pagina mee te managen :-) En op messenger kan je wel actief blijven, ook als je je facebook profiel deactiveert. Oef ;-)

   Verwijderen
  2. Ik heb mijn Facebook account anderhalf jaar volledig geleden afgesloten en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het heeft bij mij inderdaad meer rust in mijn hoofd opgebracht. En als ik afspreek met vrienden kunnen ze mij vertellen wat ze gedaan en kan ik verwonderd antwoorden ipv "ah ja, ik heb het gezien op facebook"

   Verwijderen